-->

SNOW

Monday, September 19, 2011

Kem Last KemBara AlAm (dAy 2)

  Assalamualaikum dan salam satu bloggers. Ni post aku yang ke-2 hari ni,dalam post kali ni aku nak menceritakan hari ke-2 aku berada di Teratak Riverview.

  Aku bangun tidur dalam pukul 6:40 lebih, aku bangun n segera ambil wudhu untuk solat. Selesai solat, kami pun sarapan roti c0klat n minum sebotol air mineral. Selesai breakfast, kami pun berkumpul untuk meneruskan  kem kami. Aktiviti grup aku yang pertama is SURVIVAL, aku memang x reti nak buat semua benda ni, so semua aku biarkan ahli grup aku yang settlekan. Nasib baik la diorang ada pengalaman, lega aku, kalau x, memang mampus aku. Dalam aktiviti suvival ni, kami di minta untuk masak n buat GADGET. Masak tu biasa la, buat gadget ni yang aku langsung xtau. Untung aku dapat ahli grup yang tau buat benda nie, grup kami buat 2 gadget, satu rak pinggan n satu lagi rak kasut 2 in 1.HEHEHE

  Aktiviti grup kami yang ke-2 is LDK. Macam biasa, LDK ni memang best. Aku paling suka 'Falling In Love'.  Tapi nasib baik la bukan aku yang kena terjun dari kerusi tu, aku rasa aku tak leh buat benda tu,HEHEHE.

  Aktivti last yang paling best,OBSTACLE. Kami direndam di dalam lumpur, habis kasut aku bertukar warna. Kasut aku yang putih tu jadi entah warna pa.HAHAHA. Habis satu badan aku bau busuk, macam bau kerbau.WUUUEEKK!!!




  Malam tu kami diminta untuk buat persembahan.Tapi kami langsung xda idea, mane taknye, petang tu kami dah penat buat semua aktiviti. So kami putuskan untuk buat medley je. Tu pun tak lawa langsung. Kami dilepaskan tidur dalam pukul 1 lebih, tapi malam tu aku tidur pukul 3 lebih, coz msg dengan SI DIA, HUAHUAHUA.......
WAIT 4 MY NEXT POST EA???..:)

No comments:

Post a Comment